Teksten

Elke tekst heeft een doel en een doelgroep. Samen bespreken we wat jouw wensen en doelen zijn en wat voor tekst hierbij past. Ik weet hoe je een tekst op moet bouwen om het juiste effect te bereiken. Om te kijken of mijn schrijfstijl past bij jouw wensen, schrijf ik graag een korte proeftekst. Zo ervaren we allebei of een samenwerking succesvol is. 

Tegelijk met de korte proeftekst stuur ik je een offerte voor de rest van de opdracht. Wanneer jij akkoord gaat, ga ik aan de slag. Soms betekent dit dat ik je eerst nog eens goed aan de tand wil voelen over inhoudelijke punten. In andere gevallen hebben we dit al in het voortraject besproken en kan ik direct gaan schrijven. 

Feedback is wat mij betreft onmisbaar. Samen scherpen we elkaar aan en verbeteren we het resultaat. Ik werk in principe altijd met één feedbackronde, maar in overleg kunnen we dit proces zo inrichten als jij wilt. 

Ik heb ervaring met het schrijven van webteksten, whitepapers, inhoudelijke artikelen, blogs, instructieteksten, onderwijsmaterialen en flyers. Ik schrijf voor volwassenen, kinderen, taalniveau B1 of laaggeletterden. Je kunt het zo gek niet bedenken, waarschijnlijk is het mij bekend. De afwisseling in zowel inhoud als tekstvormen houdt mij scherp en geeft me plezier in mijn werk.