Verhalen

Mijn grote droom is om zelf een boek uit te brengen. Op dit moment experimenteer ik nog met diverse genres en doelgroepen. Van chicklit tot prentenboek, ik vind het allemaal even leuk om te proberen.

Tim heeft hoogtevrees

Een verhaal heb ik af en zou ik graag uit willen laten geven. Het heet ‘Tim heeft hoogtevrees’. Via mijn netwerk heb ik het heb ik het laten testen door een ouder-en-kinderpanel. Super leuk om te doen, en wat een (h)eerlijke feedback!


Een voorproefje van het verhaal

In een land hier ver vandaan kruipt Tim in zijn bed. ‘Slaap lekker, lieve Tim. Zijn vader geeft hem een nachtzoen. ‘Morgen ben je jarig en dan vieren we feest bij mama op kantoor!’ Hij geeft Tim een high five en staat dan op. Tim hoort hem zachtjes fluiten als hij weg loopt.

Maar Tim kan nog niet slapen. Hij is een beetje bang. Zijn moeder is namelijk koningin en haar kantoor is bovenin de toren van het paleis. Beneden in de hal, bij de voordeur, begint een hele hoge trap en die draait langzaam omhoog in de toren. Het is de hoogste trap van de wereld. Elke ochtend is de koningin wel een uur aan het lopen. Dan pas is ze boven.

Tim heeft daardoor een groot probleem. Hij heeft namelijk hoogtevrees…

Die nacht gaat hij op avontuur. Hij wil graag nog één keer zelf proberen om de grote trap te beklimmen. Zonder dat er iemand naar hem kijkt. Dit is nog niet zo makkelijk als het lijkt. Gelukkig komen zijn vrienden hem helpen. Zal het hem lukken om op zijn verjaardag de trap te beklimmen?
Wil je op de hoogte blijven over de ontwikkeling van dit boek? Of heb je goede tips voor het uitgeven? Laat het me weten!